Babysalmesang

Onsdag den 15. april kl. 10.00 begynder der babysalmesang i Højen kirke for babyer på 0-12 måneder og deres forældre. Vi mødes 8 gange hen over foråret, sidste gang bliver den 3. juni.

Vi begynder i kirken med at synge salmer. Mens vi synger, laver vi fagter og bruger tørklæder og andre ting. Jeg sørger for, at der er en stor madras eller lignende, som jeres børn kan ligge på, men tag gerne en dyne eller et tæppe med. Når vi har sunget 1/2 time – 45 min., hygger vi med kaffe og en lille snack.

Babysalmesang handler rigtig meget om at stimulere alle barnets sanser. Vi ved, at der i kirken er en akustik, der underbygger lydene.  Høresansen stimuleres ved sangen og ved lyde fra forskellige instrumenter som klaver/orgel, klokker, triangel m.m. Synssansen stimuleres f.eks. ved, at man laver fagter og forskellige danse, hvor man kommer omkring i kirken. Synssansen styrkes også ved, at de ser andre babyer, som de kan spejle sig i. Følesansen stimuleres ved berøring f.eks. med tørklæder og samvær med mor og/eller far. Balancesansen stimuleres ved alle de forskellige bevægelser og danse samt f.eks. ved at blive gynget. Alt i alt kan det være med til at styrke barnet på mange måder. Samtidig er det en hyggestund for forældre og barn, hvor man bare giver sig tid til at være sammen.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og håber, at vi kan få skabt nogle rigtig dejlige stunder i kirken sammen med skønne babyer og deres forældre.

Der er plads til max 12 babyer og deres forældre.

Tilmelding foregår til kordegn Sanne Sommer på 7555 1340 eller sas@km.dk

Ved spørgsmål kontaktes organist Helle Gamborg på: 3151 9903 eller Hellegw@gmail.com.