Du er her:

Gudstjeneste og foredrag

Højen kirke og sognehus torsdag den 16. maj kl. 19.00

Gudstjeneste og foredrag ved Signe Toft, diakoni- og korshærspræst i Vejle provsti.

PRÆST PÅ GADEN. Når kirken er der, hvor ingen andre er.
Signe Toft fortæller om sit arbejde som gadepræst. Hun færdes blandt byens marginaliserede, socialt udsatte, misbrugere, psykisk sårbare og hjemløse – og laver kirke der, hvor ingen andre er.
Signe Toft fortæller om livet på gaden, om lyspunkter og mørke nedture. Hvad det vil sige at møde mennesker i øjenhøjde, også når de ligger ned.

Kom og hør, hvad det betyder, når kirken rykker ud af sine vante rammer for at udleve kristendommens vigtigste kerneværdi i praksis: næstekærlighed.
Efter gudstjenesten serveres der varme hveder og kaffe/te i Højen Sognehus, og Signe Toft vil fortælle om sit arbejde. Højen Voksenkor vil også medvirke og synge for os.