Litteraturaftener

Litteraturaftnerne foregår som regel i Højen Præstegård fra kl. 19.00 - 21.00.

Tilmelding: Senest 1 uge før til Inger Marie Raunkiær-Jensen, mail: imrj@km.dk; tlf. 7586 3128.

Hvis vi bliver flere, end vi kan sidde rundt omkring vores spisebord, rykker vi ned i Højen sognehus. I får besked ved tilmelding.

Kaffe/te og kage koster 25 kr.

Alle er velkomne!


Mandag den 8. februar kl. 19.00 - 21.00

Vi vil samtale om bogen ”Ar” af den prisbelønnede islandske forfatter Auður Ava Ólafsdóttir

”Ar” er en forunderlig livsbekræftende bog. Jeg læste den i min sommerferie og var fuldstændig fængslet af den lige fra begyndelsen til slutningen. Det er sådan en roman, som man ikke ønsker skal slutte. Det er en læseoplevelse, jeg gerne vil dele med dig/jer! Derfor inviterer jeg til en aften, hvor vi sammen kan tale om bogen.

Lidt om romanens handling:
”Ar” handler om Jonas Ebeneser, en mand i slutningen af fyrrerne, som efter en traumatiserende skilsmisse beslutter at begå selvmord. Han afhænder sin virksomhed og rejser til et fjernt land, som kort tid forinden har været skueplads for en heftig borgerkrig.

Jonas har altid været en handyman og hjælper hotellet, han bor på, med forefaldende reparationsopgaver. I sin sparsomme bagage har han nemlig medbragt en boremaskine – i den tro at han på et tidspunkt skulle skrue en krog i et loft. Langsomt begynder den selvmordstruede at finde tilbage til livet.

Romanen blev vinder af Nordisk Råds Litteraturpris 2018. Auður Ava Ólafsdóttir debuterede som forfatter i 1998. På dansk findes blandt andet romanerne “Striklinger”, “Svaner bliver ikke skilt” og ”Miss Island”.

Alle er velkomne!

Husk tilmelding