Forårskoncert i Jerlev kirke

Mandag den 8. april kl. 19.00

Kammerkoret GOCK

Det bliver en koncert med musik til passion og påske, både klassisk og ny kormusik af bl.a. Carl Nielsen og Søren Birch, og der bliver lejlighed til at synge med på et par salmer.

Kammerkoret GOCK er et klassisk a cappella-kor med omkring 25 medlemmer, der synger et bredt repertoire strækkende sig fra middelalder- og renæssancemusik til nyere værker af samtidige komponister. Centralt i repertoiret er romantisk musik og en del kirkemusik.

Koret arbejder med alsidig klassisk kormusik, der sætter oplevelsen i centrum.

Koret har givet mange koncerter forskellige steder i Danmark, og hvert andet år arrangerer vi en kortur til udlandet. Vi har sunget bl.a. i Italien, Belgien, Litauen, Slovakiet, Island og Holland.

Koret ledes af Monica Zaharia, pianist og organist i Grindsted, Urup og Nollund.

Sangaften i Højen sognehus

Onsdag d. 12. juni kl. 19.30

“Sangens fortælling, fortællingens sang" med Jakob Tybjerg.
Jacob Tybjerg er højskolelærer på Uldum Højskole og har igennem de sidste mange år holdt foredrag og lavet sangaftener i alle mulige forskellige afskygninger, landet over.

Den danske sangskat er stor. Den gør os rige, og der synges rigtig meget landet over i denne tid. Den tendens vil vi bidrage til med en sangaften i Højen i forbindelse med byfesten. Det bliver en aften med en masse fællessang med sange fra højskolesangbogen. Nye og gamle i en skøn blanding og små fortællinger om nogle af sangene. Der vil være fuld fart på og god gang i klaveret. At synge sammen skaber fællesskab og sammenhold, og det er svært at være sur, når du synger.

Arrangører: Venner for Højen og Højen Menighedsråd.

Der serveres et glas vin/ en øl eller sodavand og lidt frugt og snack.

Pris: 50 kr.