Kirkefestival i Ødsted kirke og sognehus

Lørdag den 26. oktober kl. 10.00 - 16.00

Kirkefestival: Ånd og krop

Denne dag bliver festlig og spændende, fuld af ånd og bevægelse. Der bliver noget for enhver smag, for legeme og sjæl, for ånd og krop: sang, foredrag, fortællinger, dans og mad. Hver time sker der noget nyt. Herimellem er der 10-15 minutters pause – og med frokost kl. 12. Det hele begynder med en festgudstjeneste kl. 10.00 i Ødsted kirke, og herefter flytter programmet over i sognehuset.
Alt, bortset fra frokost, er gratis, og man kan deltage i det hele eller i enkelte programpunkter. Det er nødvendigt med tilmelding til frokosten, som koster 40 kr.

Program:

kl. 10.00: Gudstjeneste i Ødsted Kirke ved Martin Bonde Eriksen.

kl. 11.00: Foredrag i sognehuset: Anja Kjølby og Noldes religiøse kunst: ”Mellem Eros og Agape – om Emil Noldes religiøse værker”.

kl. 12.00: Frokost.

kl. 13.00: Sangtime i kirken ved David Vestergaard Eriksen og Sune Grud Enevoldsen.

kl. 14.00: Fortæller-time i sognehuset.

kl. 15.00: Klezmerkoncert og dans ved Klezmorkesteret.

kl. 16.00: Dagen slutter.

Tilmelding til frokost (husk 40 kr. pr. mand): Martin Bonde Eriksen: mber@km.dk eller tlf.: 21 42 93 51

Salmesangens søndag

Søndag den 10. november kl. 10.30 i Højen Kirke:
”Det evige liv”

Også i år vil vi holde en “Salmesangens søndag”, hvor salmesangen får fokus. Vi vil sætte særlig fokus på salmesangen bl.a. ved at inddrage vores kor og ved at synge både nye og gamle salmer. Salmer, der alle på en eller anden måde giver udtryk for håb om et evigt liv.
Organist Helle Gamborg vil fortælle om salmernes melodier og sognepræst Inger Marie Raunkiær-Jensen om teologien bag salmerne.