Koncert

Søndag den 8. november kl. 16.00 i Højen kirke:

Koncert med Zenobia og Højen Kirkes Voksenkor

Om Zenobia: Vi vil glæde os til et gensyn og genhør med trioen Zenobia, som har indtaget den danske musikscene med forførende og stemningsfyldte fortolkninger af den danske sangskat. Trods et traditionelt musikalsk udgangspunkt med danske viser og salmer, gør kvinderne musikken til deres egen ved tilsætning af argentinsk tango og dansk folkemusik.
De tre musikere har kendt hinanden fra barnsben, og er vokset op med den danske visetradition. Louise og Charlotte, som stammer fra Egtved, er søstre og har spillet sammen så længe, de kan huske. De har altid sunget i skolen, til spejder og til familiesammenkomster, mens Mette Kathrine, som stammer fra Højen, lærte folkeviser og højskolesange af sin mor, mens de ventede på skolebussen. Deres opvækst, rejser og uddannelser har givet dem et professionelt musikalsk fundament, der er drevet af en udforskende lyst til at forny, skabe og fortolke den danske sangskat. De har endda udgivet en sangbog: ”Zenobia Sangbogen”, der indeholder 20 nye sange med melodier af Zenobia.
Højen Voksenkor vil også medvirke ved koncerten.