Kirkefestival i Ødsted kirke og Sognehus

Lørdag den 26. oktober kl. 10.00 - 16.00

Kirkefestival: Ånd og krop

Program:

kl. 10.00: Gudstjeneste i Ødsted Kirke ved Martin Bonde Eriksen.

kl. 11.00: Foredrag i sognehuset: Anja Kjølby og Noldes religiøse kunst: ”Mellem Eros og Agape – om Emil Noldes religiøse værker”.

kl. 12.00: Frokost.

kl. 13.00: Sangtime i kirken ved David Vestergaard Eriksen og Sune Grud Enevoldsen.

kl. 14.00: Fortæller-time i sognehuset.

kl. 15.00: Klezmerkoncert og dans ved Klezmorkesteret.

kl. 16.00: Dagen slutter.

Hvis man ønsker at deltage i frokosten, kræver det tilmelding. Se mere herom og om programmet på www.oedsted-jerlevsogne.dk.

Salmesangens søndag

Søndag den 10. november kl. 10.30 i Højen Kirke:
”Det evige liv”

Også i år vil vi holde en “Salmesangens søndag”, hvor salmesangen får fokus. Vi vil sætte særlig fokus på salmesangen bl.a. ved at inddrage vores kor og ved at synge både nye og gamle salmer. Salmer, der alle på en eller anden måde giver udtryk for håb om et evigt liv.
Organist Helle Gamborg vil fortælle om salmernes melodier og sognepræst Inger Marie Raunkiær-Jensen om teologien bag salmerne.