Koncert i Højen kirke

Tirsdag den 18. februar kl 19.00

Koncert med Vejle Sct. Nicolai Sogns Pigekor og Ungdomskor under ledelse af organist, Erik Kure.

Om koret

De ældste sangere i Sct. Nicolai Sogns Pigekor og Ungdomskor giver koncerter i Danmark og på koncertrejser til udlandet. I år får vi glæden af at kunne høre dem til en koncert i vores kirke.

Næsten hver sommer siden 1991 har Pigekoret og Ungdomskoret været på koncertrejser i f. eks. Danmark, Tyskland, Tjekkoslovakiet, Wales, Skotland, Norge, Sverige, Finland, Litauen, Holland, Belgien, Frankrig eller Ungarn. Sidste sommer var de på en koncert-rejse til Amsterdam i Holland.

På korets koncertprogrammer er der klassiske korværker fra renæssancen til musik fra vores egen tid såvel som danske sange.

Om organist Erik Kure

I Sct. Nicolai Sogn er der ansat tre organister, som hver har sit kor.

Sct. Nicolai Sogns Pigekor og Ungdomskor ledes af organist Erik Kure, som har Kirkemusikalsk Diplomeksamen og Musikpædagogisk Eksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Desuden videregående studier i direktion og korledelse på The Royal School of Church Music, Croydon, London med særligt fokus på den engelske drengekors tradition med lærere som bl.a. Stephen Cleobury, Cambridge. Han har også studeret direktion og korledelse på Akademi for Kunst i Klaipeda i Litauen.

Erik Kure er desuden uddannet klokkenist fra Den Skandinaviske Klokkenistskole i Løgumkloster, hvor han også har været lærer i en årrække.

Velkommen til en skøn koncert! Ingen entre